Karriär

Bli en del av vårt team

Vårt mål är att vara ett självklart val som teknikkonsulter inom energi, process och infrastruktur. Vi på Driftklart värdesätter alla kompetenser inom företaget och vi välkomnar alla med olika bakgrunder. Vi jobbar tillsammans för att bygga ett värdefullt erbjudande till kunden.

Vi har ett öppet arbetsklimat där alla kollegor får komma till tals. Driftklart växer och vi söker därför nya krafter som kan bidra med nya lösningar och idéer.

Vi rekryterar oavsett kön, etnicitet och religiös bakgrund. Du är välkommen som du är för att utvecklas med Driftklart till vad du vill bli.

Lika självklart som Driftklart!

Samarbete med universitetet och högskolor.
Vi arbetar även aktivt med att ta med sistaårsstudenter på civilingenjörsutbildningen vid Lunds Tekniska Högskola, där vi samarbetar med ett par studenter vid som får följa med och bidra i våra uppdrag i samråd med beställaren. Detta tycker vi är ett bra sätt att arbeta för studenten, beställaren och konsulten där vi hjälps åt att fasa in nya förmågor till vår bransch.

Tveka inte att ta kontakt.

Cta-background-image

Bli en del av vårt team

Vi söker ständigt efter nya kollegor, vill vi höra mer om vem du är och hur vi kan hitta sätt att samarbeta eller anställa till vår verksamhet.

KONTAKTA OSS